2010. december 4., szombat

Kommentelj a blogokért !


Sziasztok!

Egy számomra nagyon fontos dologra hívnám fel a figyelmet, ajánlom minden blogoló és olvasó figyelmébe!


"Ezzel a kis képpel szeretném felhívni mindazok figyelmét, akik vagy hasonló helyzetben vannak, mint én magam (azaz, nem díjazzák a munkájukat kritikával) vagy csak elegük van abból, hogy nem tudnak elolvasni egy-egy fejezetet, mivel nincs meg az elegendő komment határ.
Arra kérek mindenkit, akinek van saját blogja, hogy tegye ki ezt a képet az oldalára, és tüntessünk az ellen, hogy az általunk szerkesztett és rengeteg munkával fenntartott blogjainkat ne kelljen felfüggeszteni, szüneteltetni vagy éppen bezárni! Bírjuk rá a névtelen és nevüket felvállaló olvasóinkat arra, hogy egyetlen percet rászánjanak még az idejükből arra, hogy kritikájukkal javítsák a blog fejlődését."

/Szozsa914 (Zsani)/


Szóval harcra fel!! Mindenki kommenteljen, ha valami jót olvas! Akár névtelenül, akár névvel, akár csak 1-2 szót, akár kisregényt! :) Ezzel a mi munkánkat, erőfeszítéseinket is megtisztelitek. És a személyes fejlődésünket is elősegítetek, hogy egyre jobb és jobb műveket olvashassatok.
Egy egy komment erőt adhat egy új fejezet megírásához is!! Minél hamarabb!

Bocsánat, hogy még mindig nincs friss az U. B. -ből, de a héten nagyon lefoglalt az olvasói találkozó, és nagyon nehezen adom ki a kezeim közül, úgy tűnik, hogy az utolsó fejezetet. Egy kis türelmet és sok kommentet kérek még!!

2 megjegyzés:

  1. Igaz, a kommentek mindig jól esnek az embernek, de egy valamit nem értek: miért kellene azért bezárni egy blogot, mert nincs elég komment? Ha örömöd leled abban, amit írsz, akkor nem hiszem, hogy ezen kellene rágódni... Vagy valamit nagyon félreértek??

    VálaszTörlés
  2. Ó, szó sincs bezárásról, csak az az eredeti meghirdetett szöveg, és átmásoltam Stigutól, hogy lássátok mi a lényege, az eredeti kiírás, azért van " " ben. Az alatta levő szürke az én részem.
    Ha minden igaz sokáig foglak még benneteke boldogítani:-D aMIKOR CSAK IDŐM ENGEDI!

    VálaszTörlés