2014. október 14., kedd

Film-könyv képek: The Hobbit : BOFA - az összes karakterposzter

A képes vonalon tovább haladva mi másról is beszélhetnék, mint a decemberben megjelenő, de már most promotáló új Hobbit film, a BOTFA( Battle of the five armies) új filmes posztereiről, amin egy-egy karakter látható igen baljós, sötét kékes háttérrel. Most egy posztban szedném össze ezeket.
A múlt héten indult meg a nagyobb posztolás, és azóta egy-két naponta kapunk képet a szereplők plakátjairól:

Először is Gandalf: Ian McKellen arca olyan kifejező, annyi érzelem van rajta... eszményi.



A két tünde uralkodó:
Thranduil, a vaderdő ura, és Galadriel Lothlorien úrnője. Egyik sem kap nagyon sok szerepet a könyvben, ám a tariler alapján úgy tűnik, itt mind a ketten fontos szereplőkké váltak.
Lee Peace és Cate Blanchette mist is éteri, misztikus, szinte szoborszerű.






Legolas és Tauriel, akik egyáltalán nem is szerepelnek a könyvben, ám a második részben elkezdett szálat tovább viszik a BOFA részben is. Hasonló beállítás, hasonló profil, kíváncsi leszek. Orlando Bloom még mindig igéző, bár azokkal a szemekkel már néha félelmetes is, Evangeline Lily pedig nagyon karakteres Taurielként! Éljenek a női tündék!
 
Luke Evans Bárd-ja elég tiszta és érzelmes, ő tényleg benne is van a könyvben, és számomra vissza is adta valamennyire az ott leírtakat. 
Thorin- Richard Armitage tökéletes választás volt a szerepre. A sok haj kosz és szőr alatt nem lehet észrevenni az angol klasszikusokban már sokat szerepelt színészt. Többet láttam már azóta, hogy az első Hobbit kijött, de a Hobbitban teljes az átalakulása, ahogy Viggo Mortensen is szuper Aragorn volt. Ez a kép egy kicsit talán már az elszántságot, és a kétségbeesést is mutatja, nagyon nagyon tetszik.

Végül, de nem utolsó sorban a mi bátor és elszánt hobbitunk, Bilbó. Martin Freeman-nél nem találhattunk volna karakteresebb, jobb tudású színészt azt hiszem. Él az arca, a játéka, benne van minden, ami a könyvben Bilbó karakterét jellemzi. Ez a kép már a végső elszántságot, és a megtett út súlyát mutatja: "Mikor visszatérsz, már nem leszel ugyan az. "

És akkor a végére a ma megjelent poszteren a nagy mester és nagy játékos Peter Jackson. Azt hiszem, ezt nem hagyhatta ki. Némi átvitt kapcsolatot is ad a répa az LOTR első részével is:-D

Ha érkezik még plakát, folyamatosan bővítem.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése