2014. április 25., péntek

Maggie Stiefvater: Hollófiúk 3. borítója!

Szép csodát kaptunk ma!
Maggie Stiefvater Hollófiúk vagy angolul a The Raven Cycle 3. részének borítója napvilágra került, angol címe, Blue Lily, Lily Blue, ami utalhat esetleg a liliomra is, de az egyik főszereplő lányra is, akit ugye Blue-nak hívnak. Itt a Facebook post, amiben megmutatta.



Rettentően tetszik, hogy most nem olyan fekete, nagyon hangulatos, jól eltalált, elrendezett borító, bár véleményem szerint kicsit kevésbé passzol az előző kettőhöz. A hollók csak a háttérben jelennek meg, de azért ott vannak, valószínűleg ennek a kötetnek Blue lesz a középpontjában. 

A könyv angolul október 28.-án jelenik meg Amerikában, reméljük a Könyvmolyképző ezt is lefordítja. 

Itt a sorozat első két darabja, hogy egyben is lássátok. Érdekes, hogy ezeken a kék és a piros dominál, míg a 3. a fentin a kék lila, és a zöld. 


6 megjegyzés:

  1. Lily a Blue anyja de mindegy ...aki a 2. rész végén eltűnt

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem hiszem mert Maura-nak írta a könyv.

      Törlés
  2. Régen olvastam, erre már nem is emlékeztem, de nekem hirtelen a Blue tűnt ésszerűbbnek. Köszi az észrevételt.

    VálaszTörlés
  3. Szia! Esetleg lehet tudni valamit a fordításról?? El kezdték e már, vagy el e kezdik egyáltalá? :/ Előre is köszi a választ! :)

    VálaszTörlés
  4. Szia, Úgy tudom, mindenképpen megveszi a Könyvmolyképző, de sajnos még semmilyen dátum információt nem láttam a honlapon. Most rákerestem és még az előkészületben státusz sincs rajta. Ha lesz is belőle valami, szerintem csak év vége felé.

    VálaszTörlés