2010. május 15., szombat

Kelta fa horoszkóp

Itt a dátum szerint következő kelta horoszkóp. Mindenki, aki a pirossal kiemelt időszakban született, elolvashatja mi jellemezheti.


Gesztenyefa

(május 15-24., november 12-21.)

Diplomatikus alkat, akinek teljesen sajátos az igazságérzete. Rendkívül idealista. Nagyon fontos számára, hogy birtokolhasson, de ha valakinek szüksége van rá, bármilyét képes odaadni az utolsó darabig. Roppant takarékos, nem csoda, ha néha a "fösvény" gúnynevet ragasztják rá. Saját magával szemben nagyok az igényei. Barátként megbízható, de nehéz vele kijönni, mert indulatos, könnyen dühbe gurul és sokszor a szeszélyei irányítják.
Féltékenysége nem ismer határokat, mint ahogy dühe sem. Egy pillanat alatt képes felhúzni magát, megsértődni, s ilyenkor mindennek és mindenkinek hátat fordít. Ezen tulajdonságai miatt gondjai vannak a párkeresésben. Azonban ha valaki mellett lehorgonyoz, csodálatos otthont és családi légkört varázsol maga köré. Harmóniára, nyugodt körülményekre van szüksége ahhoz, hogy sikert tudjon aratni a munkájában.
Szeret küzdeni, ezért bárkivel szembe száll - akkor is, ha tudja, hogy nincs igaza. Emiatt sokszor kerül kellemetlen szituációba. Az igazságtalanságot gyűlöli, bár néha ő hoz ilyen helyzetbe másokat.
A szerelemben rendkívül személyes. Nem mutatja ki az érzéseit, vagy csak nagyon nehezen, talán még szégyelli is őket. Sok-sok odafigyeléssel, törődéssel, gyengédséggel azonban fel lehet olvasztani a jégpáncélt a szívéről, s fantasztikus társ és szerető lesz belőle. Ezt csak úgy lehet elérni, ha maximálisan biztos abban, hogy szeretik. Az életeben csupán egyetlen egyszer szeret igazán.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése