2011. július 22., péntek

The Hobbit : A 13 törp, teljes harci díszben, képekkel

Imádom Peter Jacksont, hogy megcsinálja a filmet, de azért meg még jobban, hogy képeket is nyilvánosságra hoz.
Jöjjön tehát a 13 törp, a hivatalos fotókkal, és a nevekkel.( Ki tudja mindet felsorolni?????)


Kezdem a három nagyágyúval, Bombur, Bofur és Bifur. Mindenki ritka fura szakállakban domborít, de azt hiszem szegény Bofurt játszó színésznek a legnehezebb. Az a fekete -fehér, meg kicsit Szörnyellára hajaz, de isteni.Ori (a csillagos frizurájú), Nori (a szerzetes bojttal :-)) és Dori. Nem tudok mit hozzáfűzni, eszméletlenek.Az első névpáros, Fili és Kili. Ők a legfiatalabbak, és nekik vannak a legjobb fegyvereik a kép alapján.A második páros, Oin és Gloin. Imádom Oin szakállát, isteni jó.Két nagy öreg a vége felé, Balin és Dwalin.A végén Thorin a rettegett törp király.

8 megjegyzés:

 1. Nem látszanak törpnek...

  VálaszTörlés
 2. El vannak írva a nevek!!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. fenét vannak elirva te okoszojás

   Törlés
  2. Ha minden kép alá úgy akarta írni a neveket amilyen sorrendben állnak akkor az első kép aláírása nem stimmel, Bofur és Bombur meg van cserélve. (A vörös hajú Bombur)

   Egyébként az egy képen lévő törpök között szorosabb rokoni kapcsolat van. Bombur és Bofur testvérek, Bifur az unokatestvérük. Ori, Nori és Dori testvérek, Fili és Kili szintén, ők a legfiatalabbak. Oin és Gloin valamint Balin és Dwalin is testvérek, Balin a társaság legidősebb tagja. Thorinhoz azt hiszem legközelebb Fili és Kili áll mint Thorin húgának gyermekei.
   Nem azért írtam le hogy okosnak tűnjek, csak tájékoztató jellegűleg.

   Törlés
  3. Mindenki azt hiszi h Bofur és Bombur testvérek,Bifur pedig az unokatestvérük;de nem Bifur és Bofur testvérek, Bombur pedig az unokatestvérük.
   Nem okoskodás céljából,csak a pontosság kedvéért írom .

   Törlés
 3. Köszönöm a pontosítást, és a leírást is mindenkinek. Igen, az volt a cél, hogy próbáljam a szereplők sorrendjében kiírni a neveket, ezek szerint nem mindenhol sikerült, de akkor még, mikor a poszt készült keveset tudtunk róluk, ma már én is többet tudok.
  Köszönöm a kiigazításokat, és a szemfüles szemeket. A testvéri kapcsolatok leírása is igen pontos. :-D

  VálaszTörlés
 4. Jól írta, aki azt írta, hogy Bofur és Bombur testvérek, és Bifur (amúgy ő a "szörnyellás" hajú) az unokatestvérük. A könyvből egyértelműen kiderül. Igaz, hogy ezek már régi megjegyzések, de azóta még senki nem pontosított, azért bátorkodtam.

  VálaszTörlés
 5. Illetve a 2. kép aláírása helyesen: Nori, Ori és Dori. :-)

  VálaszTörlés