2019. november 8., péntek

Borítóleleplezés: On Sai: Artúr

Ismét egy régóta várt könyv borítójáról sikerül lerántanom a leplet többedmagammal. Nem tagadom, már a falat kaparom a folytatás után, ugyanis a Szivárgó sötétség sorozat 3. része elég ígéretesnek néz ki. Nem csak azért, mert az egyik kedvenc emberi főszereplőnk kapja meg a könyvét és borítóját, hanem mert így tovább olvashatjuk a mentálok, entitások és emberek transzcendens csatáit. (ha sci-fi fan vagy, itt a helyed, ha nem, akkor is.)

Fülszöveg:

Javában dúl a háború. A frontvonal lassan odaér a Szürke szobákhoz, ahol Scar börtönben ül.

Kiderül, hogy valaki elárulta a harctéren dolgozó ügynököket, így Őfelségének kell egy új csapat. De vajon Scar hűséges még hozzá?
Lucy láthatatlan ellenségként hálót sző, amin Chester fennakadhat. Miközben a mentálok elől is rejtőzködik, szívósan nyomoz a legnagyobb titok után, tudni akarja, miért jelentek meg az entitások?
Don öntudatra ébred, de olyan különös szemmel látja a létezést, mely mások számára felfoghatatlan. Képes már érzékelni a transzcendens csatázásait is.

Az emberiség vesztésre áll.
Miközben világméretű dolgok zajlanak, mindenki megfeledkezik a kisemberekről: a néma, láthatatlan szerelőkről.
Artúr úgy dönt, ideje cselekedni.És a csend leple alatt elkezdi megváltoztatni az erőviszonyokat…

A regény a Szivárgó sötétség-sorozat harmadik kötete.

És íme a borító. Szépen csatlakozik a sorozat többi darabjához.


Az írónőről:On Sai (Varga Bea) szerkesztőként dolgozik a Könyvmolyképző Kiadónál, és az Aranymosás tehetséggondozást koordinálja. Mind humora, mind pszichológiai érdeklődése átszivárog a könyveibe, és számtalan olvasót vonz. A történetei vidámak, fordulatosak, gyakran meglepők. Eddig tíz kötete jelent meg, ebből négy utánnyomást ért el. Képes több korosztályt megszólítani, és lelkes olvasói érdeklődés övezi az írásait.

Facebook: on.sai.regenyek
Wikipédia: Varga Beáta


Exkluzív idézetek:„Mi a szeretet? Don csak dobálta őt, és átélte vele a jelent, minden egyes másodpercet. Vajon, aki nem a jelenben él, az tud szeretni, úgy igazán, teljes szívvel és lélekkel?
Körülöttük egyre több megbotránkozott oktató jelent meg.”


„Most értette meg, hogy Don miért akarta Chestert tanítványának. Tagadhatatlanul volt pár közös vonásuk, az agyatlanság és a világboldogítás mindenképp. Chesterben valószínűleg föl sem merült, hogy nem normális dolog uralkodói kézikönyvet írni az ellenfélnek.”

„– Biztosíthatom, hogy nem gondolok majd semmi… olyanra.
Ám Chester nem az a fajta férfi volt, akit ki lehet nevetni. A szája szélén megjelent egy gonosz kis félmosoly, ahogy közelebb hajolt az ezüstszürke medgépben ülő lányhoz. (…)
– Pontosan mi az az olyan, amire nem gondolsz?”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése