2010. március 31., szerda

Bel Ami Forgatás -Robert Pattinson Mo.-on


Mind sokan tudják, a Alkonyat Edwardja, vagy Robertje, Magyarországon forgatja az angol kosztümös film, a BEL AMI néhány részletét. Mivel az Andrássy út homokkal borításáért kevesebbet kellett fizetni, mint Londonban, így a Pestiek részesültek abban az előnyben, hogy megcsodálhatják a díszleteket és nem mellesleg egész nap ácsingózva várhatják, hogy Rob mikor mosolyog, integet, vagy kacsingat feléjük, mivel eddig egyáltalán nem, és valószínűleg az elkövetkezendő napokban sem fog autogrammot osztani vagy fényképezkedni szegény magyar rajongóival.

Habár úgy olvastam fórumokon, hogy szerződésben van neki leírva (amit főleg ő kért így), hogy nem érintkezhet a rajongókkal és nem is oszthat autogrammot, mégis elég lehangoló és kiábrándító, hogy, itt van kis hazánkban, és mégsem lehet a közelébe menni. Sokan nem értik mi ez a nagy felhajtás, és az ott váró rajongókat is kifaggaták mire? miért? várnak ennyire, mert sajnos nem értették meg, hogy más módon már lehet, hogy soha nem jön el kis hazánkba Rob (vagy legalábbis nem sok esély van rá, mert az Alkonyat többi részét nem jönnek el ilyen kis országba promótálni, esetleg, akkor jön, ha megint egy kosztümös filmet forgatnak, amihez kell helyszín....ki tudja, a remény hal meg utoljára:-))


Dehát ne legyünk telhetetlenek és örüljünk magának a ténynek is, hogy ott van Pesten (sajnos Szegeden követem az eseményeket), de a képek és a videók megmaradnak.-)

És azért mégis kaptunk egy ici-pici, kis kedvességet, mert hát ő is érzi, hogy mindenki mire várna, és a sok pesti rajongó is kitartó, és miután egymást csittegve, csendesebben a megszokott sikítozástól állták végig a lányok a hétfői napot, Rob gyönyörű tört magyarsággal és akcentussal elrebegte szállodájába indulása előtt: "KÖSZÖNÖM, 'OH CSENBE VOTATOK". Ami magyarul annyit tesz, hogy megköszönte, hogy a lányok nem sikongattak egész nap, és azt hiszem ez sokaknak egy maradandó élmény marad:-) Ha mást nem, legalább ennyit kaptak a magyar rajongók, és ő is megtanult 4 magyar szót.

Itt a link ahol megnézhetitek, azt a pár szót:
http://www.youtube.com/watch?v=HdE6vKyVzsk&feature=player_embedded

Ezen a linken pedig még több, folyamatosan frissülő, kép és videó található:
http://www.indeciso.try.hu/

És most néhány kép a forgatásról:

Egy életképes jelenet az Utcán, Sok statisztával és szép kosztümökkel, és Rob a sárga virágcsokrot viszi épp.
A filmben több híresség is megfordul, többek között Uma Thurman (Kill Bill), és már itt van a női főszereplő is Kristin Scott Thomas (azt hiszem ő van a képen)
A nagy újságolvasós jelenet, amit sokszor vettek fel.

Ez a kép a blikkből való, de itt találhattok még: www.blikk.hu/robert jó minűségűek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése