2010. május 6., csütörtök

Kelta fa horoszkóp

Ezt a fajta horoszkópot nemrég kaptam emailbe. Habár nem nagyon hiszek a horoszkópokban, mert általában nem jön be, de ezt jónak találtam, és általában igazak a leírások. Inkább az emberre jellemző vonásokat gyűjti össze, nem a jövőről ír. Majd mindig az aktuálisat fogom feltölteni, és mindenki megkeresheti a születési dátuma szerint neki passzolót. Egy fatípushoz több időpont is kapcsolódik, itt most a májusira koncentráltam.
Jegenyefa (február 4-8., május 1-14., augusztus 5-13.)

Nagyon erősnek, masszívnak és kitartónak tűnik első látásra, de később kiderül, hogy mindez csupán látszat. Igazából mimózalelkű, aki folyton elismerés után vágyakozik, keresi az oltalmat és a harmóniát maga körül. Fiatal korában ezek a gátlások komoly korlátokat állítanak fel benne, ezért félénk, de később felbátorodik és magabiztosabbá válik. Bármilyen jó körülmények közé is kerül, mindig azt gondolja, hogy neki milyen nehéz az élete. Jó közérzetéhez szüksége van arra, hogy sok kedves ember vegye körül, és otthonos dolgok vegyék körül.
Rendkívül ért a formákhoz és nagyon jó az érzéke a színekhez. A művészet bármely ágában megtalálhatja magát, de legjobban a zene iránt érdeklődik. Egyik legnagyobb álma egy összetartó, szerető család. Barátként és kollégaként is roppant megbízható, lelkiismeretesen végzi a dolgát. Mindemellett másokkal szemben egy kicsit bizalmatlan és tartózkodó. Először mindig a rosszat veszi észre, túlontúl pesszimista. Egy kicsit tart a jövőtől. Sokszor választja a magányt a társaság helyett, mert amit gondol, azt nem akarja mások orrára kötni. Minden nehéz helyzetet messziről elkerül, versenyezni ki nem állhat. Nagyon jóindulatú, megérzései kitűnően működnek.
A szerelemben fél elkötelezni magát, ő ugyanis komolyan gondolja a holtomiglan-holtodiglant. Legtöbbször mártírszerepben tündököl. Az elvárásai rendkívül magasak, nem csoda, hogy szinte senki nem felel meg az igényeinek. Emiatt gyakran szomorú. Sokáig válogat a partnerek közt, mire élete második részében megtalálja az Igazit, akit végre a hivatása elé helyez.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése