2010. július 21., szerda

Aranymag délre megy...

Hát drágáim, ez van.

10 napra elutazom Spanyolhonba a bikák, és Dali (IMÁDOM) hazájába. Lehet irigyelni, és kell is egy kicsit, de nem csak pihenéssel fogjuk tölteni a napjainkat. A leánykarral menyek ki, ez egy nemzetközi verseny lesz, ahova jó sokan jönnek még rajtunk kívül is dalolni. Szóval szurkoljatok.
És még mielőtt odaérünk, túl kell élnünk, a két napos buszutat... hát igen, el lehet gondolkozni, kell e ez nekünk, de mielőtt nagyon belelovallnám magam, gyorsan eldöntöm. Igen kell:-)

Szóval a lényeg, hogy sajnos aug 2.-áig nem leszek elérhető, és nem lesz a blogon sem frissítés, de ígérem utána egy hatalmas beszámolót hozok, képekkel tele, és kiötlöm a 10 . fejezetet is!!!!

Addig is egy kis olvasnivaló:

Elkészült Musafan Alice- Jasperes ajándék novellája, melyet el is küldtem neki, és ő kitette a blogjára. Én nem fogom kitenni, mert ezt csak neki szántam, de az érdeklődők elérhetik a blogján . Itt a linkje: http://twilightfanfic-ms.blogspot.com/
De el kell mondani, a novella különálló, és nem kapcsolódik az én történetemhez.


Míg visszatérek, Olvasgassatok, és lehet kommentben találgatni, hogy a történetemben kivel fog legközelebb Alice és Jasper találkozni??? (Cullen, esetleg más idegen). Várom ötleteiteket mindenhova.

További jó pihenést mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése